Team

marie.png - 11.37 Kb   Boullart Marie

Marie studeerde af in 2006 als Klinisch Psychologe aan de Universiteit Gent (erkenningsnr. psychologencommissie: 832109020). Ze deed ruime ervaring op als adolescentenpsychologe binnen de Bijzondere Jeugdzorg, met de behandeling van gedragsmoeilijke tieners.
Marie is werkzaam in een school voor kinderen met autisme. Momenteel neemt ze binnen PsyKiTs enkel intelligentie- en autismetesten af.
Contact: Marie@psykits.be
 

 

els.png - 11.70 Kb   Buytaert Els

Els studeerde af in 2001 als Klinisch Psychologe aan de Universiteit Gent (erkenningsnr. Psychologencommissie: 762106520) en in 2007 als Creatief Therapeute aan de Artevelde Hogeschool Gent. Ze is sinds 2013 ook erkend als KernTalentenanalist.
Sinds 2004 werkt ze als kindertherapeute. Ze is psychodynamisch georiënteerd en volgde diverse opleidingen zoals bv. m.b.t. observatie van jonge kinderen. Ze specialiseerde zich ook in het werken met hoogbegaafde, hooggevoelige en faalangstige kinderen.
Bij Els kan je terecht voor belevings-, intelligentie-, concentratie- en autismeonderzoek, en KernTalentenanalyses. Ze geeft individuele therapie aan kleuters en lagere schoolkinderen met emotionele of gedragsproblemen, en dit in de vorm van speltherapie, creatieve therapie of gesprekstherapie.
Contact: Els@psykits.be 
 

Mieke.png - 16.85 Kb  Buytaert Mieke

Mieke studeerde af in 2012 als Klinisch Psychologe aan de Universiteit Gent (erkenningsnr. Psychologencommissie: 892111943). Ze deed een brede ervaring op met kinderen en jongeren binnen diverse settings zoals een MPI, CGG, CLB en Thuisbegeleidingsdiensten.
Kinderen en jongeren met de meest verscheiden gedrags- en sociaal-emotionele problemen kunnen bij haar terecht voor onderzoek (naar beleving, intelligentie, concentratie of autisme) of individuele therapie.
Contact: Mieke@psykits.be 

Ken.jpg - 563.41 Kb  Vingerhoets Ken

Ken studeerde af in 2013 als Klinisch Psycholoog aan de Universiteit Gent (erkenningsnr. Psychologencommissie: 881113212). Zijn ervaring situeert zich voornamelijk binnen de Geestelijke Gezondheidszorg en coaching, en dit bij (jong)volwassenen. Ook rekrutering en selectie behoren tot zijn interessegebieden.

Ken werkt met studenten en (jong)volwassenen met een vraag naar life / job coaching of psychologische hulpverlening. Ouders van kinderen en jongeren die binnen PsyKiTs begeleid worden, kunnen tevens bij hem terecht indien zij willen werken aan eigen problematieken of vragen. Naast individuele of studie/loopbaanbegeleiding is ook intelligentie- of persoonlijkheidsonderzoek mogelijk.
Therapeutische visie:
Persoonlijk beschouw ik een therapie als een proces waarbij de cliënt in de bestuurdersstoel zit en even de weg kwijt is. Een coach/psycholoog bepaalt  niet de bestemming, maar stelt wel de nodige vragen om er te geraken; bovendien heeft iedere cliënt zijn eigen tempo. Psychische klachten kunnen een enorme invloed hebben op verschillende levensdomeinen (gezondheid, relaties,…), wacht dan ook niet te lang om hulp te zoeken voor je problemen.
Contact: Ken@psykits.be of 0496/31 43 97

 

 

Psykits te Oudenaarde

PsyKiTs werd in 2010 opgericht en staat voor Psychologenpraktijk voor Kinderen en Tieners.

Sinds 2014 kunnen ook studenten en (jong)volwassenen bij ons terecht.